eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép az infostart.hu szájtrendszerére (a továbbiakban "Weboldal"), elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

  • A Weboldalon található tartalom az Inforádió Kft. (1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Cgt. 01-09-673041) (a továbbiakban a "Kiadó") kizárólagos szellemi tulajdona.
  • A Kiadó fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával terjesztésével kapcsolatos jogot. A Weboldal tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Weboldal egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, audio- vagy videó hanganyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.
  • A Weboldal teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely rész kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánosságra hozni - ideértve a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételt - tilos.
  • Tilos a Weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.
  • A Weboldal jogosulatlan felhasználása büntető -és polgár jogi következményeket von maga után.
  • A Weboldalon megjelenített bármely tartalom részletét idézni csak a Weboldalra való hivatkozással, az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben lehet, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Weboldalra, mint forrásra - és amennyiben megjelölésre került, a szerzőre - utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A Weboldalon megjelenített, napi eseményekhez kapcsolódó, időszerű gazdasági cikkek vagy e témákról sugárzott művek többszörözése, nyilvánossághoz való közvetítése - ideértve a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételt - tilos.

 

Az infostart.hu domainnév, az InfoRádió, valamint egyes magazinjainak neve szerzői jogi védelemben, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - hivatkozás kivételével - kizárólag a Kiadó előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségeknek a Weboldalon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Kiadó pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

InfoRádió Kft.

×
×
×